Adoption af "lille Kina" x 2

6. november 2005.

Vi har haft forhåbninger om, at få barn i forslag i december - eller senest januar, men det lader nu til, at ventetiden bliver udskudt.

Det fremgår af diverse hjemmesidedebatter, at CCAA har så travlt, at de ikke formår at opfylde de tidligere forventninger om 6-7 måneders ventetid fra LID (log in date)¨og til "barn i forslag".

Ventetiden er nu sat op til 7-8 måneder, hvilket kan betyde, at vi først får barn i forslag engang sidst i februar (efter det kinesiske nytår).

Det har den efterfølgende effekt, at vi sandsynligvis ikke kan rejse før engang ultimo marts eller måske først i april måned... nå, vi må vente og se tiden an.


23. november 2005.

Huh-ha, i dag er der rygter på div. debatsider om, at ventetiden yderligere forlænges. Vi håber naturligvis, at det kun er rygter, for taler rygterne sandt, vil vi måske først få barn i forslag i april måned 2006!!!  Den eneste positive vi kan sige om det er, at så er vi da færdige med huset i Viborg 🤭

15. januar 2006

Ja, nytåret kom og ingen nyheder!

Men vi er officielt flyttet til Viborg. Bendt har fået de sidste ting med fra garagen på Hobrovej og alle rum her på Møllevej er fyldt med sager...

Folkeregisteret og ikke mindst Nordjyllands Amt har fået besked på, at vi er blevet Viborgensere. Åse fra Nordjyllands Amt kan vi desværre ikke "flytte med" til Viborg - vi har ellers prøvet, - hun var en meget professionel og varm person og det havde været dejligt, om det var Åse, der skulle følge os og "Lille Kina", men sådan skulle det ikke være.

17. januar 2006.

Det går trægt på ventelisten og forhåbningerne om barn i forslag i janar er nu endeligt borte. Vi forventer lige nu, at vi hører fra AC engang i april måned, - hvilket kan betyde, at vi først måske skal til Kina engang i juni/juli måned... det er lidt øv, for vi havde jo håbet på en god lang sommer i Blokhus sammen med "Lille Kina". Det bliver forhåbentlig stadig en god sommer i Blokhus med "Lille Kina", men mange store sociale sammenkomster skal vi nok ikke sætte næsen op efter.

Vi er endnu ikke færdige med huset (mangler en masse) og da vi kun har weekenderne til rådighed til spartel/slibe/spartel/slibe og male, ja så har det lange udsigter til, vi er helt færdige. 🤔

28. januar 2006

Torsdag den 26. januar fik 29 familier børn i forslag - der var 24 piger OG 5 drenge. De 5 "drenge-familier" var meget overrasket - jeg håber ikke, de har købt sig fattige i pigetøj...

Med denne melding om 29 børn er vi nu nr. 2!!!!! på ventelisten. Whauuu, vi nærmer os, men der kan stadig være både 2 eller 3 måneder til vi har den endelig melding fra CCAA - det er sååå spændende, om vi kommer med i næste omgang eller om cut off bliver før 3. juni (vores LID).

Nå, igen venter vi og ser, foreløbig er det kinesiske nytår startet og alle offentlige instanser i Kina er lukket i en uge.

10. februar 2006

I dag fik vi besøg af sagsbehandleren fra Viborg Amt. Signe var en meget sød dame, men det er ikke sikkert, at hun bliver den person, der skal følge os i forløbet. Der er stadig en del uafklarede ting omkring adoptionsafdelingerne i forhold til amt/region. Vi havde en fin snak og skal (igen 😠) udfylde et økonomiskema, som samrådet så i Viborg Amt skal godkende senere på måneden. Holder det mon aldring op med dokumentation for dit og dat...

Rygterne på div. sites siger, at der snart kommer børn i forslag igen. SÅ er det bare spændende, om vi er med, eller om det først er os i næste omgang igen. Anyway, så nærmer vi os!!! Y

ES! Jeg fik lokket  Bendt med til Viborg midtby i dag og vi hyggede os i et par timer med at se gågaderne her i byen - så nu skulle han gerne være velbevandret i, hvor vi køber hvilke varer...

14. februar 2006

Så fik vi syn for sagen -  ventelisten er opdateret og vi er nr 2!!!

Rygterne på Kinadebatten siger endvidere, at man både i USA og i Spanien forventer at der kommer børn i slutningen af februar og der bliver måske cut off 9. juni - det vil jo betyde, at vi er med... whauu, det er bare så spændende nu... så selv Bendt kan nu se, at der nok ikke er lang tid til🙂

16. februar 2006

ØV - en kedelig meddelelse fra Kina omkring væsentlige ændringer omkring adoptionskriterier: Er man ikke godkendt til et barn fra 0-24 måneder, så kan man ikke længere adoptere fra Kina og det mest "lækre" er så, at det er med tilbagevirkende kraft for ansøgere, som ikke fik deres ansøgninger registreret i Kina inden 1. januar 2006.

Denne ændring får ikke betydning for vores ansøgning, som jo blev registreret i juni 2005 - MEN, det betyder, at vi IKKE kan adoptere en lillesøster/lillebror fra Kina, såfremt det skulle blive et ønske. 😥

26. februar 2006

Så kom meddelelsen på CCAA´s hjemmeside:

Cut of dato var 25. maj!! til alles overraskelse (måske lige undtagen CCAA selv). Det betyder, at ingen i Danmark i denne omgang får barn i forslag. Nogle par hos Danadopt havde LID den 26. maj, det er synd.

Det verserede ellers på diverse rygter, at cut of kunne være i juni måned, men sådan skulle det ikke være. CCAA skulle efter sigende denne måned sende over det dobbelte antal børn ud til den ventende verden og det på trods af, af der kun er sendt børn i forslag til ansøgere med LID for perioden 13. maj til og med 25. ma (8 arbejdsdage)j. Det er helt vildt! Tidligere så vi, at der blev sendt børn i forslag til ansøgere med LID omkring en 20-25 arbejdsdage.  De arbejder under stort pres derover i øjeblikket.

Vi tør næsten, med disse løbende ændringer, ikke tro på, at vi er med i næste omgang - selv om LID-perioden fra 25. maj til 3. juni kun er 7 dage. MEN - vi håber MEGET!!

14. marts 2006

Ventelisterne er opdatede og vi er stadig i gruppe 2 på listen.

Det vidste vi naturligvis godt...

Rygterne på kinaforeningen er pt. få - dog er der meldinger om, at det måske næste gang bliver en cut off i juni måned.

Det ville være skøøønt, om vi var med næste gang...?

11. april 2006

Ventelisterne er opdaterede igen og vi er stadig nr. 2 - det vidste vi godt IGEN - suk!

Der er faktisk slet ikke kommet børn til AC siden januar måned og det er en virkelig laang ventetid - specielt for de familier, som har LID den 31. maj. Sidste CUT off i marts måned blev 30. maj, ja, vi troede, det var løgn - det var LID over 4 arbejdsdage...

Nå, det er spændende, hvad der sker i næste måned. Det sidste dårlige rygte er, at næste cut of bliver 31. maj og kun halvdelen af 31. maj - hvor slemt kan det blive?

17. april 2006

ØJ, - nu kan det blive spændende!

I dag florerer rygterne og de er POSITIVE! Rygterne siger, at næste CUT off kan blive 3. eller 6. juni - er det rigtigt, vil det betyde, at vi i denne omgang får barn i forslag.

Tjuu-haii, nu er vi lidt spændte...

25. april 2006

I dag er en skøn dag! spændingen omkring cut off er udløst og VI ER MED!!!!!!!!!

Det er svært at beskrive følelserne, da det gik op for mig i dag, at vi indenfor den næste uge tid, vil få at vide, hvilket barn vi får. Når følelserne i dag var til stede, kan jeg slet ikke forestille mig, hvorledes det vil blive i næste uge (hvor jeg iøvrigt er på UVL på Dronninglund Slot) hvor vi får at vide, hvilket køn, alder og provins barnet kommer fra.

Vi vil nu bare være optimister og regner med, at alt nu flasker sig på bedste vis: lækkert barn i næste uge, - besked om sundt og raskt barn kort tid efter og udrejse efter "lille kina" om et par måneder.

Skal vi ikke bare beslutte det?

I dag er vi i hvert fald bare glade!!! og glæder os vildt til beskeden i næste uge.

28. april 2006

YES - YES - YES, så kom beskeden og hurtigere end vi oprindeligt havde ventet. En god "penneveninde" fra rejsegruppen havde dog fundet ud af, at AC havde modtaget rapporterne med UPS allerede torsdag, så lidt forberedt på, at det blev fredag, var vi...

Mailen tikkede ind: "Det glæder mig meget at kunne fortælle jer, at der nu er udvalgt et barn til jer af China Center of Adoption Affairs.

Det er en pige, født den 23.10.2004, fra børnehjemmet Huazhou Social Welfare Institute i Guangdong provinsen."

FOR VILDT!!!🙃🙃 - lige, hvad vi kunne ønske os!
Endelig godkendelse, rapport og ikke mindst billeder skulle komme indenfor 1 uge, så spændingen blev ikke helt udløst før

1. maj 2006

Hvor hun endelig blev godkendt! - HURRA!
Jeg havde meddelt Annette på AC, at jeg gerne selv ville hente rapport og billeder hos dem (kunne altså ikke vente mere...), så  Annette ringede og fortalte, at hun var sund og rask og jeg fik hende overtalt til at fortælle lidt fra rapporten og scanne billederne ind og sende på mail.

Så ringe til Bendt, - kom nu på mailen - så åbner vi 1-2-3 og whauu, der var hun så: smilende glad og så lækker- lækker.

Denne tråd afsluttes hermed (med stor glæde i øvrigt) og fortsætter under "Lille Kina"